Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Korkeasaaresta Merihakaan, Sompasaareen ja Kalasatamaan päin.

sisällön kuvaus: Vasemmalla Merihaan jälkeen rakenteilla Sompasaaren eteläkärjessä olevan Nihdin ja Korkeasaareen tulevaisuudessa yhdistävän Finkensillan työsilta. Finkensilta on osa tulevaa Kruunusillat-raitiotietä ja se on tarkoitettu vuonna 2027 alkavan raitiovaunuliikenteen lisäksi myös kevyelle liikenteelle. Keskellä sillan paalutukseen liittyvä alus, jonka takana asuinkerrostaloja Sompasaaressa. Oikealla Kalasataman tornitalot ja äärimmäisenä oikealla Korkeasaaren silta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Korkeasaaresta Merihakaan, Sompasaareen ja Kalasatamaan päin.

Tallennettuna: