Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

plaketti; Palomiesten pohjoismaiset mestaruuskilpailut 1951; muistomitali

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

plaketti; Palomiesten pohjoismaiset mestaruuskilpailut 1951; muistomitali

fyysinen kuvaus: Etusivu: Helsingin palotorni, jossa liehuvat Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan liput; lippukangas värillisenä emaliupotuksena. Tornin vasemmalla puolella 6-7 IX ja oikealla puolella vuosiluku 1951. Leikkeessä neljällä rivillä PALOMIESTEN

POHJOISMAISET

MESTARUUSKILPAILUT HELSINKI. Takasivu: Sileä, alareunassa leima Kääty Oy.

Tallennettuna: