Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hakaniemen mekaaninen konepaja; grafiikka

sisällön kuvaus: Näkymä Siltasaarelle ja Hakaniemen konepajalle. Etualalla salmi, jossa purjelaivoja, purjeveneitä ja pienempiä veneitä. Taka-alalla tehtaan rakennuksia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakaniemen mekaaninen konepaja; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXIV-1-3
Mitat
mitat, 6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
merkintä, ka HAGNÄS MEK. WERKSTAD.ky 3.
Valmistus
valmistusaika: 1866
materiaali / tekniikka, värilitografia
Liewendal, Frans Oskar, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
kaupunkikuva (luokitus)
505 vesiliikenne (luokitus)