Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi, irtokirjain; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli T

fyysinen kuvaus: Heijastava korkokuviokirjain, joka on T-kirjaimen muotoinen. Väritys sivuilta sininen ja päältä kultainen. Kirjaimen pitkän viivan keskellä kaltevan pinnat, niin että viivan keskellä on matalin kohta ja reunoja kohti pinnat nousevat muun

kirjaimen

kanssa samalle korkeuduelle. Toinen kalteva pinta on punainen ja toinen kultainen. Irtokirjaimen taakse on kiinnitetty kaksi reiällistä metallin palaa mahdollisesti johtuen kiinnityksestä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi, irtokirjain; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli T

Tallennettuna: