Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kaivopuiston Itäistä Puistotietä kuvattuna kaakkoon, edessä oikealla kulkee poikittain Kaivohuoneenrinne

sisällön kuvaus: Kaivopuiston Itäistä Puistotietä kuvattuna kaakkoon, edessä oikealla kulkee poikittain Kaivohuoneenrinne. Vasemmalla näkyvät huvilat 19 A ja 19 B, jonka päädyssä liehuu Suomen lippu (nykyään Itäinen Puistotie 8). Oikealla on huvila numero 5, Villa

Kleineh, ja sen matala sivurakennus (nykyään Itäinen Puistotie 7). Keskellä puiden takana uudet toimisto- ja asuinrakennukset, Itäinen Puistotie 10 ja 12.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaivopuiston Itäistä Puistotietä kuvattuna kaakkoon, edessä oikealla kulkee poikittain Kaivohuoneenrinne

Tallennettuna: