Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kierrätysdesign-myymälän näyteikkuna Kampissa, Fredrikinkatu 18

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kierrätysdesign-myymälän näyteikkuna Kampissa, Fredrikinkatu 18

sisällön kuvaus: Kierrätysdesign-myymälän näyteikkuna Kampissa, Fredrikinkatu 18. Liikkeen ideana on valmistaa roskasta design-esineitä. Ikkunan näkymää hallitsee roskasta tehty veistos. Liikkeen nimi on kiinnitetty kohokirjaimin näyteikkunaan. Näyteikkunaan on

maalattu

tekstit: "The flipside: Trash to treasure" ja "Most of our treasures end up in trash bins. Can we afford that anymore? Come inside and take part!"

Tallennettuna: