Haku

Kirjailija Mika Waltarin asunto, Tunturikatu 13.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirjailija Mika Waltarin asunto, Tunturikatu 13.

sisällön kuvaus: Waltari asui rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa asunnossa vuosina 1932-1979. Waltarin kuoleman jälkeen perikunta piti asunnon alkuperäisessä muodossaan. Perikunnan ja Mika Waltari -seuran toiveena on ollut asunnon muuttaminen taiteilijakodiksi tai museoksi. Rakennuksen kivijalkaan on kiinnitetty Waltarin talossa asumisesta kertova muistolaatta. Talon edessä olevaan sähkökaappiin on maalattu Waltarin kasvot.

Tallennettuna: