Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

IV kerros: Iltapäivä Suurkirkon liepeillä; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä Vironkadu 8:n neljännestä kerroksesta pihalle. Vasemmalla matalia piharakennuksia takanaan Rauhankatu 11:n pihasiiven kapea ja korkea pääty. Oikealla Vironkatu 10:n punatiilinen pihapiharakennus, jonka takana näkyy Rauhankatu 13:n kattoa

ja

seinää. Kattojen yllä oikealla Suurkirkon kupoli ja yksi sivukupoleista. Kello on 13.20.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

IV kerros: Iltapäivä Suurkirkon liepeillä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2759-4
Mitat
mitat, 43,5 x 36 (valoaukko) [45 x 38 (47 x 38)]
kehysmitta, 65,3 x 61,4 x 3
Merkinnät
merkintä, v.a. Pirjo Lindberg 1990
Valmistus
valmistusaika: 1990
materiaali / tekniikka, akvarelli
Lindberg, Pirjo Riitta, taiteilija
Näyttelyt
Pirjo Lindberg - akvarelleja, 03.11.1990 - 15.11.1990
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus