Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

nukke; vauvanukke

fyysinen kuvaus: Pullea, vauvanvartaloinen nukke, taipuisaa muovia. Tyttö, jonka sukupuolen näkee vartalosta. Vaaleanruskeat, lyhyet, kihartuvat hiukset, tekokuitua.

Kädet ja jalat liikkuvat, koukistetut. Maalatut, siniset silmät, hennosti maalattu suuta ja

kulmakarvoja.

Nuken yllä turkoosi mekko ja päässä myssy samaa kangasta. Myssy solmitaan leuan alle valkoisilla silkkinauhoilla. Aluspaita valkoista nailonia. Mekon reunoissa

koristeena kapea pitsi, miehustaan ja helmaan painettu koristeompelua jäljitteleviä kelta-sinisiä kuvioita. Aluspaidan koristeena pitsiä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

nukke; vauvanukke

Tallennettuna: