Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kyltti; nimikilpi; Rak. mestarit - Byggmästarena

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kyltti; nimikilpi; Rak. mestarit - Byggmästarena

fyysinen kuvaus: Suorakaiteenmallinen kapea ja leveä kehystetty nimikilpi. Kilvessä mustilla kapiteeleillä: Rak. mestarit / Byggmästarena. Puiset mustat kehykset, lasi. Taustapahvissa leima: Petter Malmqivst / Korkeavuorenk. 32 Högbergsgatan / Helsinki - Helsingfors /

16.12.36.

Kyltin yläreunassa kaksi pientä kolmionmuotoista ripustuslenkkiä. Kehyslasin kussakin nurkassa kaksipuoleisenteipin liimatahroja sekä paperinpaloja. Kylttin päälle lienee ollut liiimattuna jokin toinen planssiteksti.

Tallennettuna: