Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Purjealus Toiwo; maalaus

sisällön kuvaus: Kolmemastoinen purjealus Toiwo merinäkymässä miehistöineen. Alus keskellä sivuttain, etualalla merta. Mastoissa lippuja: vasemmanpuoleisimpana aluksen perässä Venäjän lippu, vasemmassa mastossa Iso-Britannian lippu, keskimmäisessä mastossa

valkoinen

viirimäinen lippu, jossa teksti "Toiwo" ja oikeanpuoleisimmassa mastossa punainen lippu, jossa numero 83. Taustalla näkyy sama alus perästä viistosta nähtynä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Purjealus Toiwo; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLIX-44
Mitat
mitat: 50,0 x 75,0 cm
Merkinnät
merkintä, ka TOIWO från HELSINGFORS förd af Cpt. F.A. ÅSTRÖM
Valmistus
valmistusaika: 1867
materiaali / tekniikka, akvarelli
Sørvig, Frederik, taiteilija
Aiheet
Luokitus
maisema tilannekuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)