Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Suomen taiteilijaseuran 50-vuotismuistojuhla 1914

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Suomen taiteilijaseuran 50-vuotismuistojuhla 1914

fyysinen kuvaus: Etusivu: kaksi doorilaista pylvästä, joiden edessä ruusupensas ja ohdakkeita, 1864-1914. Keskellä korokkeella alaston mies kädessään kuvaveistos ja sivellin, SCULPTURA, PICTURA. Takasivu: laakeriseppeleen sisällä KONSTNÄRGILLETS I FINLAND 50-ÅRS

JUBILEUM, SUOMEN TAITEILIJA-SEURAN 50-VUOTIS RIEMUJUHLA. Etusivu: OERTEL BERLIN, Wikström 1914. Kaksoiskappale hopeaa, XXXIII-132.

Tallennettuna: