Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Olof Wibelius (af Wibell)

fyysinen kuvaus: Etusivu: OLOF WIBELIUS * 1752 + 1823, rintakuva. Virkapuvussa Pohjantähden ritarimerkki. Alareunassa kaksi nauhalla sidottua tammenoksaa ristissä, alla J. Munsterhjelm. Takasivu: Wibelius pöydän ääressä, vastapäätä ven. kenraali. Wibeliuksella

kädessään "Svea Rikets Lag", kenraali osoittaa pöydällä olevaa "Ukaasia". Alempana palmun- ja laakerinoksat ristissä, alla NAMNETS ÄRA VAR ATT DET VAR HANS. Kaiverrettu: Num.F. i F. - MCMXXIV, Oertel.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Olof Wibelius (af Wibell)

Tallennettuna: