Haku

leikkuri; sikarileikkuri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkuri; sikarileikkuri

fyysinen kuvaus: Leikkurin päässä on pieni ripustuslenkki. Painamalla lenkkiä tulee sivusta ulos leikkaava osa, joka on pintakäsitelty (kromattu). Toisessa päässä on pieni suppilomainen osa, johon sikarin pää laitetaan. Sikarin pää leikkautuu, kun leikkuria

painetaan kiinni. Leikkurin molemmilla sivuilla on reikä jossa voi leikata pienempiä sikareita. Kahvassa on helmiäiskoristepala, joka on irtonut toiselta puolelta.

Tallennettuna: