Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Eversti André Karamzin (1814-1854); grafiikka

sisällön kuvaus: Mies seisoo nojaten oikeaan käteensä, paino oikealla lantiolla. Pöytä näkyy osittain, sillä on erilaisia kirjoitusvälineitä, valokuva miehen puolisosta Aurora Karamzinista sekä avoin kirja, johon käsi nojaa.

Miehen

vartalo on vasemmalle, katse oikealta ohi katsojan. Hänellä on yllään ylhäältä napitettu takki, jossa tummat kaulukset, vaaleamma housut sekä tummat liivit, joissa kellonvitjat. Vaaleassa paidassa korkeat kovitetut kaulukset, tumma silkkisolmuke.

Hiukset lyhyet, kammatut pois otsalta. Viikset. Vasen käsi lepää vasemmalla lantiolla, nimettömässä sekä kultainen vihkisormus että kantasormus.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eversti André Karamzin (1814-1854); grafiikka

Tallennettuna: