Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsingin Taidehalli ja Eläinmuseo Eduskuntatalolta päin; maalaus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin Taidehalli ja Eläinmuseo Eduskuntatalolta päin; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä Eduskuntatalon eteläiseltä sivutasanteelta länteen. Terassilla kaksi tyttöä, oikealla Eduskuntatalon punertavaa graniittiseinää. Alempana pensasaidan ympäröimällä nurmikolla mies lapioi ja kaksi miestä purkaa kuorma-autosta

tavaroita. Vihreän muurin takana Ainonkadun rakennuksia, oikealla Taidehallin

vihreä pääty sekä Nervanderinkadun toisella puolen ruskea Eläinmuseo.

Tallennettuna: