Haku

Näkymä Suomen Pankin rakennuksen (Rauhankatu 16) edustalle ja Snellmaninaukiolle

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Suomen Pankin rakennuksen (Rauhankatu 16) edustalle ja Snellmaninaukiolle

sisällön kuvaus: Näkymä Suomen Pankin rakennuksen (Rauhankatu 16) edustalle ja Snellmaninaukiolle. Etualalla kaartuu kivetty tie pankkirakennuksen edestä kohti Snellmaninkatua. Sitä reunustaa pensasaita, jonka takana kohoaa Snellmanin patsas. Suomen Pankin

sisäänkäynnin

molemmin puolin seisoo katulyhdyt.

Tallennettuna: