Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Metroliikenteen keskusvalvomo ja sen asetinlaitetila Herttoniemen metroasemalla

sisällön kuvaus: Metroliikenteen keskusvalvomo ja sen asetinlaitetila Herttoniemen metroasemalla. Liikennelaitoksen turvalaitejaoksen päällikkö releasetinlaitetta ohjaavan General Automation SPC 16 -tietokoneen päätteen ääressä. Tietokone oli kahdennettu, ja kuvassa

näkyvät A ja B -koneet ja niiden päätteet. Junien aikataulut syötettiin tietokoneelle Hewlett Packardin erillisellä päätteellä. Taustalla ikkunan takana näkyy 1960-luvun tekniikkaa edustavan Siemens SpDrS-U –releasetinlaitteen releryhmiä

telineissään. Näillä asetinlaitteilla ohjattiin liikennettä 30 vuoden ajan joulukuuhun 2012 saakka.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Metroliikenteen keskusvalvomo ja sen asetinlaitetila Herttoniemen metroasemalla

Tallennettuna: