Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

peli; korttipeli koteloineen

fyysinen kuvaus: 90 pelikorttia: 12 sarjaa, jokaisessa kortteja 4-10 kpl. Kortissa kirjailijan nimi, elinaika ja teosten nimiä. Suojakotelo ja peliohjeet. Suojakotelon kannessa iso mänty, sen juurella kannel. Kirjailijat: J.L.Runeberg; Z.Topelius; Karl A.

Tavaststjerna;

Viktor Rydberg; Rafael Hertzberg; O.M.Reuter; J.J.Wecksell; Arvid Järnefelt; Jac. Ahrenberg; Aug. Strindberg; Juhani Aho; Selma Lagerlöf.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; korttipeli koteloineen

Tallennettuna: