Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Katukuva Kalliosta (Suonionkadulta); grafiikka

sisällön kuvaus: Näkymä Suonionkadun mäeltä Töölöön päin. Kaksi- ja kolmikerroksisia rakennuksia (Suonionkatu 6, 4 ja 2) ja Kolmannen linjan kulma keskellä kuvaa. Kulmauksessa kävelijöitä. Taustalla kaupungin siluetti, josta erottuu Kansallismuseon torni. Kuva

musta-valkoinen ja hyvin tumma.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katukuva Kalliosta (Suonionkadulta); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1222
Mitat
mitat, 33,2 x 24,3 (64,2 x 49); kehys 68,3x53,2
kehysmitta: 68,3 x 53,2 cm
Merkinnät
merkintä, va 3/25 oa Vilho Askola 1945
Valmistus
valmistusaika: 1945
materiaali / tekniikka, puupiirros silkkipaperille
Askola, Vilho, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
kaupunkikuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
361 asutusmuodot (luokitus)
131 sijainti (luokitus)