Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

peli; korttipeli ja kotelo

fyysinen kuvaus: 60 korttia; kuvaton "heimokortti" ja 4 siihen kuuluvan kasvin korttia. Tekstit suomeksi ja ruotsiksi, lisäksi kasvien latinankieliset nimet. Pelisäännöt suomeksi ja ruotsiksi.

Kellokasvien heimosta puuttuu heimokortti, 2 kissankellokorttia, toisesta tehty musteella heimokortti. Vaaleapohjaiset kortit, jokaisessa värillinen luonnonmukainen piirros kasvista; takaa yksiväriset, vaaleanvihreät. Vihreä kotelo, kullanväriset

painatukset - Kasvisto / Herbarium + kukka.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; korttipeli ja kotelo

Tallennettuna: