Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Taivallahden kansakoulu (nykyään Taivallahden peruskoulu), Eteläinen Hesperiankatu 38, Etu-Töölö

sisällön kuvaus: Taivallahden kansakoulu (nykyään Taivallahden peruskoulu), Eteläinen Hesperiankatu 38, Etu-Töölö. Kuva on otettu Väinämöisenkadun kulmasta koilliseen, vasemmalla näkyy alempi koulurakennus. Oikealla on ns. Sonckin korttelin kulmatalo Mechelininkatu 33.

Eteläinen Hesperiankatu

36.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Taivallahden kansakoulu (nykyään Taivallahden peruskoulu), Eteläinen Hesperiankatu 38, Etu-Töölö

Tallennettuna: