Haku

seteli; kolme markkaa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seteli; kolme markkaa

fyysinen kuvaus: Tumman harmaalla ja mustalla painettu. Kulmissa 3 Mark, 3 markkaa. Keskellä teksti suom. ja ruots., vuosiluku 1874, setelin no 627585. N:o 627585. Teksti: Emot denna sedel betalar Finlands Bank vid anfordran en summa af TRE mark i silfver. Tätä seteliä

vastaan maksaa Suomenmaan Pankki anomuksen päälle KOLME markkaa hopeassa. Allekirjoitukset: R. Frenckell ja Winqvist.

Tallennettuna: