Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; Kerho No 5; savukerasia

fyysinen kuvaus: Lähes neliön muotoinen avattu rasia. Kannessa vaaleanvihreällä pohjalla sinivalkoinen poikkiraita vaakasuunnassa, Suomen leijonavaakuna, kullanväriset reunaraidat ja kullanvärisenä kaunokirjaimin teksti "Kerho"; alapuolella niin ikään samanlaisin

kaunokirjaimin "Nro 5" sinisellä ja valmistajan nimi valkoisella. Kannessa oikeassa yläkulmassa punaisella teksti: "Saadaan myydä vain Päämajan intendenttiosaston välityksellä sotatoimialueella ja sotilassairaalain potilaille". Rasian etureunassa

punainen paperisinetti, jossa valmistaja- ja hintatiedot. Sisällä valkoharmaita savukkeita.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; Kerho No 5; savukerasia

Tallennettuna: