Haku

Kirjailija, toimittaja Ole Finell (1895 - 1964) ja tanssi- ja lausuntataiteilija Martta Bröyer (1897 - 1979) istuvat ravintolapöydässä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirjailija, toimittaja Ole Finell (1895 - 1964) ja tanssi- ja lausuntataiteilija Martta Bröyer (1897 - 1979) istuvat ravintolapöydässä

sisällön kuvaus: Kirjailija, toimittaja Ole Finell (1895 - 1964) ja tanssi- ja lausuntataiteilija Martta Bröyer (1897 - 1979) istuvat ravintolapöydässä. Astioista päätellen tarjolla on ollut ainakin kahvia ja likööriä. Pöydällä näkyy myös kukkamaljakko ja tuhkakuppi.

Tallennettuna: