Sökning

kilpi; nimikilpi; Apul. kaup. arkkit - Bitr

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

kilpi; nimikilpi; Apul. kaup. arkkit - Bitr

fyysinen kuvaus: Suorakaiteenmallinen kapea ja leveä kehystetty nimikilpi. Kilvessä mustilla kapiteeleillä: Apul. kaup. arkkit / Bitr. Stadsarkit. Puiset mustat kehykset, lasi. Taustapahvissa leima: Petter Malmqivst / Helsingfors Högbergag. 32 / Inramningar / Fönster

&

spelglas / 27.9.1928.

Kyltin yläreunassa kaksi pientä kolmionmuotoista ripustuslenkkiä.

Sparad: