Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

mallikirja; Puuvillatehtaitten Myyntikonttori Oy:n; kangasnäytekirja

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

mallikirja; Puuvillatehtaitten Myyntikonttori Oy:n; kangasnäytekirja

fyysinen kuvaus: Mustakantinen mallikirja, jossa haitarimaisesti taittuvat välilehdet. Välilehdille painettu ruudut kangasnäytteille. Ruudun vieressä sarake kankaan tilausnumerolle. Kangastilkut on liimattu ruutuihin ja tilausnumerot merkitty leimasimella. Osa

välilehdistä on tyhjiä, osasta tilkut on irrotettu / ovat irronneet. Mustakantisen mallikirjan kanteen painettu kultavärillä teksti: 1953 II. Puuvillatehtaitten MYYNTIKONTTORI. Bomullsfabrikernas FÖRSÄLJNINGSKONTOR. Talvikankaat. Vintertyger.

Tallennettuna: