Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

peli; seurapeli; Suojeluskuntamanööverit

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; seurapeli; Suojeluskuntamanööverit

fyysinen kuvaus: Nelikulmainen, keskeltä taitettava pelilauta jaettu 12x12 ruutuun; vasemmassa alakulmassa keltaisten leiri, oikeassa yläkulmassa sinisten kylä. Keskellä pelilautaa

mäki, 2x5 turvaruutua. Pelinappuloina 2x12 pahvineliötä, joihin painettu 11 suojeluskuntalaista ja näiden päällikkö. Pelissä tarkoitus päästä vastapuolen asemiin.

Suorakaiteen muotoinen kotelo ruskeaa pahvia, jossa mustalla painatukset; keskellä

mustavalkoinen valokuva.

Ohjeet painettu mustalla A4 -paperille, toiselle puolelle suomeksi, toiselle ruotsiksi.

Tallennettuna: