Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

ilmoitus, mainos; Lentolehti Sähkötyöntekijöille

sisällön kuvaus: Arvoisa ammattitoveri!...

... Nyt on sinulla tilaisuus tulla sanomaan sanottavasi yhteiseen eli yleiseen Sähkötyöntekijäin ammattiosaston järjestämään luento- ja keskustelutilaisuuteen.

Luennot alkavat syyskuun 19 ja 20 päivä klo 8 illalla.

Aineet:

19 p:nä 8-9 Tekniikkaa (ruotsiksi)

9-10 Ammatillinen liike (suomeksi)

20 p:nä 8-9 Tekniikkaa (suomeksi)

9-10 Ammatillinen liike (ruotsiksi)

Huom.! Lopuksi keskustelua ammattikunnassa löytyvien epäkohtien poistamiseksi.

Joka miehen mukana-olo välttämätön!

Toisella puolella ruotsiksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

ilmoitus, mainos; Lentolehti Sähkötyöntekijöille

Tallennettuna: