Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Verner Aurola puhumassa "invalidisairaalan", SPR:n sairaalan juhlassa

sisällön kuvaus: Verner Aurola puhumassa "invalidisairaalan", SPR:n sairaalan juhlassa. Edessä (2. vas.) istumassa ylihoitaja Anne-Marie van Bockhoven vieressään haavoittunut sotilas vieressään Sylvia Wirén (sotilaskotisisar sunnuntaiosastossa,

"söndagssektionen),

hänestä oikealle miehensä Werner Wirén. Tämän oikealla puolella Siiri Vainio ja piispa Elis Gulin. Tukholmankatu (= Topeliuksenkatu 5).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Verner Aurola puhumassa "invalidisairaalan", SPR:n sairaalan juhlassa

Tallennettuna: