Haku

leipäkone; Nordica Kotileipuri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leipäkone; Nordica Kotileipuri

fyysinen kuvaus: Lieriön muotoinen runko, saranoitu, kupera väritön lasikansi. Kyljessä hieman ulkoneva, hipaisupainikkeinen säätölaitteisto sekä ulkonevat nostokahvat. Neljä matalaa jalkaa, musta sähköjohto.

Sisus metallia; yläosassa lieriömäinen tila, jossa kiertää pyöreä lämpövastus. Kyljessä saranoitu kulhonpidike, pohjassa piikki, johon kumitiivisteen päälle asetetaan taikinakulho sekä metallinen taikinansekoitin.

Kulho lieriön muotoinen, reunoiltaan ulkoneva , sisus teflonpinnoitettu.

Säätöpainikkeet; Kello, Peruutus / Ruokaleipä, Ranskleipä, Kahvileipä, Vain taikina, kellon näyttö, T, M / Alustus, Nostatus, Paisto, Jäähdytys, Timer / Meny, Start, Timer set. Kyljessä Paiston säätö -nappula vaalea - tumma. Kuori valkoinen

Tallennettuna: