Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; sikarirasia; Diploma

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen rasia, jonka reunat päällystetty valko-kultaisella paperilla. Kannessa leima "DIPLOMA - FLOR FINA", leimassa kuvitettuna musta henkilö polttamassa sikaria, taustalla meri ja purjevene. Rasian reunoille liimattu etikettejä,

joissa

punaista, vihreää, valkoista ja kultaista koristelua ja tekstiä. Kannen sisäpuolelle liimattuna myös em. etiketti. Rasian sisällä valkoinen suojapaperi, jossa espanjankielistä tekstiä koristeellisin kirjaimin (ks. merkinnät). Kansi irtonainen.

Kannessa

kiinni naula, joka on toiminut rasian sulkijana.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; sikarirasia; Diploma

Tallennettuna: