Haku

peli; korttipeli; Hullunkuriset perheet ja Musta Pekka

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; korttipeli; Hullunkuriset perheet ja Musta Pekka

fyysinen kuvaus: 49 kortin pakka ja kotelo. 12 sarjaa eri ammattien perheitä, perheissä isä, äiti, poika ja, tytär; perheen nimi johdettu isän ammatista. Teksti suomeksi kortin yläreunassa, ruotsiksi alareunassa. Taustat harmaavalkoiset. Suorakulmainen, päistä

avoin

kotelo. Kotelon kyljissä pelin nimi, toisessa suomeksi, toisessa ruotsiksi. Värikäs piirroskuvitus. Kotelossa toisella puolen Herra Pakkeli, toisella Rouva Limppu, vihreät reunukset. Korteissa keskellä humoristinen piirros eri perheenjäsenistä.

Korttien

taustassa siniharmaa-valkoinen kuviointi.

Tallennettuna: