Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Koulu; grafiikka

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Koulu; grafiikka

sisällön kuvaus: Etualalla kaarteessa koulun aidattua pihaa, takana nelikerroksinen jykevä kivitalo, jonka sisäänkäynnin vasemmalla puolella tornimainen erkkeri. Aumakatto. Pihalla leikkiviä lapsia. Oikealla Laivurinrinteen toisella puolella Suomalaisen

normaalilyseon

päätyä, jossa alhaalla puolikaari-ikkunat, ylhäällä kolme korkeaa kaari-ikkunaa. Ratakatu 8:n "Banan" eli Bangatans folkskolan, nykyinen Cygnaeus lågstadieskola pihan puolelta, Merimiehenkatu 6:n jonkin ylimmän kerroksen ikkunasta nähtynä.

Taiteilija

asunut Merimiehenkatu 6 D 34:ssä. Painettu valkealle paperille vaalean harmaanruskealla, punaruskealla, sinisellä ja mustalla.

Tallennettuna: