Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

seinä; oviseinä, ovenvierusseinä; elokuvateatterin Maxim

fyysinen kuvaus: Kapea ja kaareva, mahongin väriseksi petsattu ja lakattu oviseinä+ovikarmi

lista.

Seinässä pitkä, kapea ja paksu ikkunalasi, jossa reunahionnat.Seinän päällä, yläosassa paksu, muotojyrsitty koristelista.

Oviseinän alaosassa, lasin alapuolella, puupeili ja alimmaisena potkulevy

(messinkipelti?)

Karmilista muotojyrsitty ja alaosassa potkulevy (pelti?) Seinälasissa fasetti-reunahionnat, seinän päällä kulkee paksu koristelista,karmipuu muotojyrsittyä lautaa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seinä; oviseinä, ovenvierusseinä; elokuvateatterin Maxim

Tallennettuna: