Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Siltavuorenkadun ja Välikadun kulmaus; maalaus

sisällön kuvaus: Pieni puurakennus katujen kulmassa, seinässä katukilvet, vasemmalle nousevaa katua reunustavan aidan portissa SAUNA BAD -kilpi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltavuorenkadun ja Välikadun kulmaus; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-211
Mitat
mitat, 10,4 x 20,2 (paperi 19,9 x 27,7)
Merkinnät
merkintä, v. a. RÅ fec Kuvan alla teksti: Hörnet af Brobergs och Mellangatorna. Kuvan oikean alakulman alla 1909
Valmistus
valmistusaika: 1909
materiaali / tekniikka, tussipiirros ja akvarelli
Åkerblom, Rudolf, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
131 sijainti (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)