Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

juliste; Tervetuloa mukavalle ja turvalliselle Palvelulinjalle joka arkipäivä 9 - 15

sisällön kuvaus: Tervetuloa mukavalle ja turvalliselle Palvelulinjalle joka arkipäivä 9 - 15

Palvelulinja palvelee erityisesti vanhuksia, liikuntaesteisiä, pyörätuolilla sekä lastenvaunuilla liikkuvia. Normaalia pienempään matalalattiabussiin on helppo nousta kyytiin. Matkustamisen mukavuudesta huolehtivat iloiset ja palvelevat

bussiemännät ja

-isännät.

Palvelulinja -bussi ja -pysäkit on merkitty aurinkotunnuksella. Palvelulinjalla voi matkustaa kaikilla Helsingin sisäisillä sekä seutuliikenteen käytössä olevilla kerta-, sarja- ja näyttölipuilla.

Tule tutustumaan ja matkustamaan. Palvelulinja on lähellä Sinua.

lähellä turvallisesti vaivattomasti

Turvallisia bussimatkoja Palvelulinjalla! HKL ja Sosiaalivirasto

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

juliste; Tervetuloa mukavalle ja turvalliselle Palvelulinjalle joka arkipäivä 9 - 15

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos