Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

painokuva, kuvataulu, opetustaulu; Alakoulun lasku- ja havaintokuvasto N:o 2

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

painokuva, kuvataulu, opetustaulu; Alakoulun lasku- ja havaintokuvasto N:o 2

Lägre skolans räkne- och åskådningsbilder N:o 2.

sisällön kuvaus: Alakoulun lasku- ja havaintokuvasto N:o 2 - Lägre skolans räkne- och åskådningsbilder N:o 2. Opetustaulu havainnollistaa numeroa 2.

Opetustaulu on jaettu kolmeen osaan. Iso kuva esittää talon pihaa, jossa on kaksi lasta, kaksi kanaa, kaksi koivua.jne. Alareunassa rivi esineitä, jokaista kaksi kappaletta. Sivulla laskutoimitukset 1+1=2 ja 2-1=1 sekä numero 2.

Tallennettuna: