Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Pohjoissatamasta, Helsingfors Utsigt af Norra hamn; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä Pohjoissataman kallioilta kohti Tervasaarta, Nihtiä ja Sompasaarta. Etualalle on hahmoteltu istumaan mies, oikealla näkyy rantakallion takaa osa purjealuksen mastoa. Taustalla Tervasaari varastorakennuksineen, siitä vasemmalle Nihti ja sen

takana Sompasaari. Merellä muutama purjealus. Horisontissa oikealla Mustikkamaa, vasemmalla Sörnäisten niemi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Pohjoissatamasta, Helsingfors Utsigt af Norra hamn; maalaus

Tallennettuna: