Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä senaattori Leo Mechelinin kodista Fabianinkatu 16:ssa

sisällön kuvaus: Näkymä senaattori Leo Mechelinin kodista Fabianinkatu 16:ssa. Huoneen osa, joka kuvassa näkyy, on melko täyteen kalustettu. Nurkassa kohoaa vaalea kaakeliuuni, sen vieressä vasemmalla on tumma piironki ja sitten nojatuoli, joka on verhottu

kukka-aiheisella kankaalla. Kukka.-aihe on nähtävissä myös oviverhossa aivan kuvan vasemmassa reunassa ja kokolattiamatossa. Oikealla näkyy kaksi nojatuolia ja reuna sohvasta, jotka on ryhmitelty pöydän ympärille. Seiniltä löytyy vasemmalla

kehystetty

peili, sen molemmin puolin kyntteliköt ja yläpuolelta kuvataulu vuoden 1890 Helsingin yliopiston promootiosta. Vasemmalla puolella on seinällä taulu, jolla on vaaleat kehykset, sekä sen alla koristelautanen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä senaattori Leo Mechelinin kodista Fabianinkatu 16:ssa

Tallennettuna: