Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

televisio; Helkama CTV - 109; väritelevisio

fyysinen kuvaus: Suorakulmainen, 20" väritelevisio" Color",jonka kotelo lakattua teak-viilua ja taustalevy mustaa muovia. Kuvaruutu kulmista pyöristetty, kaarevareunainen. Päällä lasilevy. Ruudun oikealla puolella pystysuora säleikkö. Säleikön alaosassa säätönappulat

mustapohjaisella muovi/metallilevyllä. Oikeassa reunassa 5 isoa kiertonappulaa. Vieressä 5 numeroitua painonappulaa. Alla värinsäätö ja äänenvoimakkuus. Levyssä teksti-Color I K 2-4, UHF K 21-68, III K 5-12.

Takana harmaa sähköjohto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

televisio; Helkama CTV - 109; väritelevisio

Tallennettuna: