Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

raitiovaunu; perävaunu; Kummer

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

raitiovaunu; perävaunu; Kummer

fyysinen kuvaus: Raitiovaunun no vv. 1900-1923 HRO 2 (moottorivaunu), 1923-45 HRO 34 (perävaunu), 1945- HKL 582 (perävaunu).

Tekniset tiedot: pit. 720 cm, pyörästön pituus 170 cm, pyörän halk. 81,5 cm, tyhjäpaino 4 t, istumapaikkoja n. 16, seisomapaikkoja; etusilta 6, takasilta 8. Kummer-vaunuja valmistettu vv. 1900-1901 35 kpl. Runko maalattu vihreäksi, ikkunapuitteet

keltaisella, katto tumman harmaa.

Tallennettuna: