Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Linja-autoasemalta, taustalla Sokoksen tavaratalo; piirustus

sisällön kuvaus: Aukio, jonka vasemmalla laidalla Lasipalatsin pohjoisen siiven ikkunatonta taka-osaa, oikealla linja-autoasemarakennuksen nurkka. Aukion perällä kolme linja-autoa kylki kyljessä, lasipalatsin matala pitkä keskiosa niiden takana. Taustalla

Sokoksen

monikerroksinen tavaratalo.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Linja-autoasemalta, taustalla Sokoksen tavaratalo; piirustus

Sparad: