Haku

Asunto Oy Töölön Meanderin rakentaminen on alkanut pohjan kaivuulla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Töölön Meanderin rakentaminen on alkanut pohjan kaivuulla.

sisällön kuvaus: Asuntorakennuttaja Newil & Bau rakennuttaa Taivallahden kasarmirakennusten taakse Steven Hollin suunnitteleman Meander-talon joka valmistuu vuonna 2024. Vasemmalla asuinkerrostalo, Merikannontie 3. Oikealla rakennustyömaan takana asuinkerrostaloksi vuoden 2022 lopussa valmistunut Yleisradion entinen toimitalo, Marikannontie 5. Merikannontien ja Mechelininkadun välissä sijaitseva rakennus on valmistunut vuonna 1968.

Tallennettuna: