Haku

Piperin puisto Suomenlinnassa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Piperin puisto Suomenlinnassa

sisällön kuvaus: Piperin puisto Suomenlinnassa. Historiallisesti arvokkaassa puistossa tehdään vuosina 2020-2022 Helsingin kaupungin toimesta kunnostustöitä, joiden aikana puistossa olevaa Lemmenlampea laajennetaan ja osin ruopataan. Puistoon istutetaan puita, ja

hiekkakäytäviä ja viheralueita kunnostetaan. Töihin kuuluu myös laiturin, sillan ja pergolan perustusten rakentaminen.

Tallennettuna: