Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi; astiakaappi

fyysinen kuvaus: Kaksiosainen, kahdeksanovinen kaappi. Ala- ja yläosassa keskellä kaksiovinen, muita leveämpi kaappi (alaosassa 62 cm leveä ja yläosassa 66 cm leveä) sekä sivukaapit.

Alaosa syvempi, keskikaapissa on kaksi korkeudeltaan säädettävää hyllyä. Sivukaapeissa, lev 39 cm, on vetolaatikko ja kaksi hyllyä. Alakaappien päällä on 2,4 cm paksut, ulosvedettävät tasot. Yläosan keskikaapissa on lusikkahylly, sivukaapeissa kaksi

korkeudeltaan säädettävää hyllyä. Keskikaapin päällä matala vetolaatikko. kuusi jalkaa, neljä etureunassa, kaksi takakulmissa.

Ovet peiliovia, joissa profiloitu kehys. Keskellä kolmion muotoinen kapiteeli, sivukaappien päällä lävisteiset reunukset.

Vanha maalikerros, tumman ruskea ootrattu jalopuukuviointi, on otettu esille ja uudempi punainen maali näkyy vain kahdessa kulmassa. Kaapin heloitus on uusittu; suunnikkaan muotoiset messinkihelat. Vanhat avaimenreiät näkyvät nykyisten helojen

alta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi; astiakaappi

Tallennettuna: