Haku

Vainajien väliaikaiseen säilytykseen tarkoitettu kylmäkontti Laakson sairaalan pihalla

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vainajien väliaikaiseen säilytykseen tarkoitettu kylmäkontti Laakson sairaalan pihalla

sisällön kuvaus: Vainajien väliaikaiseen säilytykseen tarkoitettu kylmäkontti Laakson sairaalan pihalla. Kylmäkonteilla varauduttiin siihen, että vainajien määrä olisi koronakuolleisuuden takia tavanomaista suurempi. Varautumista tehtiin myös, koska koronatilanteen

takia hautausajat olivat muutenkin esimerkiksi kokoontumisrajoitusten vuoksi normaalioloja pidemmät.

Tallennettuna: