Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Lauttasaari, Katajaharjunniemi; maalaus

sisällön kuvaus: Metsän ja rannan välissä luultavasti huvilakäytössä ollut hirsirakennus. Pärekatto, salvotut nurkat ja avokuisti, jossa kangasverhot. Pihalla lipputangossa Venäjän keisarikunnan lippu. Luonnontilainen risuaidalla rajattu piha-alue, jossa penkillä

istuu kolme henkilöä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lauttasaari, Katajaharjunniemi; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-469
Mitat
mitat: 16,5 x 24,1 cm
Merkinnät
merkintä, v.a. R.Å. 1886.
Valmistus
valmistusaika: 1886
materiaali / tekniikka, akvarelli
Åkerblom, Rudolf, taiteilija
Näyttelyt
Kaupungin laitamilta - Rudolf Åkerblomin Helsinki

Helsinki kuvissa, 06.05.1950 - 10.09.1950
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus