Haku

Pasilan rautatieasema Keski-Pasilassa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pasilan rautatieasema Keski-Pasilassa

sisällön kuvaus: Pasilan rautatieasema Keski-Pasilassa. Arkkitehtitoimisto Jauhiainen - Nuuttila 1991. Teräsrakenteiset laiturikatokset muodostavat ilmavan, läpikuljettavan sillan ratapihan yli. Sininen, nauhamainen muuri osoittaa pääkerroksen tason. Kuvasuunta

etelästä

Asemapäällikönkadulta, etualalla bussipysäkki ja ihmisiä pysäkillä. Vasemmalla ravintola Nelmanni ja K-market.

Tallennettuna: