Haku

Malminraitti; piirustus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malminraitti; piirustus

sisällön kuvaus: Kuvapinnan halkaisee melko autio katu. Kadun molemmin puolin taloja, joiden alakerrassa liiketiloja. Vasemmassa reunassa olevassa talossa (Malminraitti 4)mainos: huonekaluja. Liikkeen viereisellä kävelytiellä kaksi aikuista henkilöä. Kuvan

keskellä

Malminraitin ja Malmintorin kulmauksessa kolmikerroksinen talo (Malminraitti 5). Oikeassa reunassa Malminraitti 3 A, jossa mainokset: Malmin kala, ja jalkinekorjaamo. Kauimmaisena Malminraitti 7:n pääty. Kuva osittain sävytetty laveeraamalla.

Tallennettuna: